info berichten agenda foto's leden shop links zoekertjes contact - login -

Open Rit Vespa Club Roeselare : 10 jaar (2007-2017)

Info

Vespa Club Roeselare bestaat uit echte levensgenieters. Al vanaf de eerste zonnestralen zoeken we met onze vespa mooie terrasjes op in (West-)Vlaanderen.
En dat doen we nu al 10 jaar! Voor deze gelegenheid deden we iets wat we in 10 jaar niet eerder gedaan hadden: een open rit organiseren.
We nodigden iedereen op de Vespa uit op ons verjaardagsfeest in en om Roeselare.
Onze basis zal die dag lag in het Teaterkafee aan het cultureel centrum De Spil.
In de voormiddag vierden we feest met onze leden, maar vanaf 13u openden we de bepijlde rit van zo'n 85km in en rond Roeselare.
Wij zorgden ervoor dat de route goed werd aangeduid en boden langs de weg een drankje aan.
Bij terugkomst ontving iedereen een exclusief collectors item van deze rit.

Foto's

Tijdens onze verjaardag heeft een professioneel fotograaf ons gevolgd. Deze foto's komen weldra online.
Tijdens de laatste stop werd van elke vespa een foto gemaakt op een typisch Roeselaarse locatie: bij het standbeeld van Albrecht Rodenbach.
Bekijk en download hier je foto

Volgende events

Foto's